Декілька місяців тому громада села Залісся-2, що на Кам'янеччині, вирішила відремонтувати за власні кошти дорогу, яка веде до населеного пункту.

Небайдужі підприємці та селяни змогли зібрати 200 тисяч гривень, які були успішно використані на впорядкування 3 км дорожнього покриття. Важливо, що до участі в цьому благодійному проекті були запрошені і керівники агрофірми "Баркасофт", яка вирощує сільськогосподарські продукти на місцевих полях.

Однак чомусь вони відмовили селянам в допомозі й не спрямували жодної гривні на ремонт дороги, якою теж користуються.

Але не це стало головною причиною обурення селян.

З приходом періоду збору урожаю між місцевими мешканцями та представниками агрофірми розгорівся конфлікт. Його суть полягає в тому, що великогабаритний транспорт "Баркасофта" знищує нещодавно відремонтоване дорожнє покриття. Щодня десятки комбайнів та фур, які використовують дорогу, залишають на ній велику кількість болота, бруду та сміття. Окрім цього, водії вже за звичкою не дотримуються вагового режиму й перевантажують фури.

Селяни вимагають, аби керівництво агрофірми в негайному порядку привело дорогу до попереднього стану. В разі якщо вимоги селян не будуть виконані вони обіцяють звернутися до поліції та Укртрансбезпеки.

 

 

2ogoloshenya