Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Посадовець самостійно видав рішення про власне преміювання. За це він отримав 2 з половиною роки обмеження волі. 

Голова однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району зловживаючи службовим становищем привласнив бюджетні кошти. Виявляється, що ще у 2016 році посадовець, всупереч вимогам законодавства, без винесення на розгляд сесії сільської ради, самостійно видав рішення про власне преміювання. Таким чином голова отримав 4 тисячі гривень.

Згодом про цю оборудку дізналися правоохронці. Проти посадовця відкрили правопорушення за частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення чужого майна шляхом зловживання особою своїм службовим становищем).

Як повідомили у прес-службі прокуратури області 3 жовтня, наразі суд призначив покарання вже екс-посадовцю. Він отримав 2 з половиною роки обмеження волі. Окрім того, правопорушник не зможе у цей період обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій.
Джерело.

2ogoloshenya