Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Завтра в Україні синоптики прогнозують дощі та холодну погоду.

За прогнозами метеоролога Наталки Діденко, в західних областях - ще буде й штормовий вітер.

Найближчої ночі та у ніч на суботу на Заході, Півночі, у Центрі та на Сході України місцями ймовірні заморозки 0-3°С градуси. Заморозки найбільш вірогідні при проясненнях. 20 вересня температура повітря на території Хмельницької області вдень буде 10-15°С тепла.

Вітер в Україні буде північно-західного напрямку, 5-12 м/с, а в західній частині України можливі штормові пориви до 15-20 м/с.

"Тепла погода ще побуде, звичайно, але якщо ваші квіти на відкритому балконі чи терасі бояться такого холоду, краще їх захистити, - радить Діденко. - І про себе не забувайте, адже підступні сезонні віруси вже чатують на тих, хто не читає прогнози погоди і легковажно ходить із джинсовими дірками на колінах та ще милується на себе у вітринах серпневим тоненьким гардеробом."

2ogoloshenya