Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хмельниччина втратила ще одного Героя: На Сході загинув Максим Кондратюк

Сьогодні, 14 вересня, у Харківському військовому госпіталі, внаслідок важких поранень, помер старший сержант 8-го окремого полку спеціального призначення Збройних сил України Максим Кондратюк. Йому було лише 26 років.

Про це пише видання "Є".

"10 вересня, під час виконання бойового завдання в зоні операції Об’єднаних сил Максим Володимирович отримав численні вогнепальні осколкові поранення. Його було доставлено до госпіталя, де лікарі боролися за його життя. Сьогодні Максима не стало… Батьки втратили сина, дружина чоловіка, донька тата, Україна – захисника та патріота", - розповів виданню начальник групи зв’язків з громадськістю 8 окремого полку спеціального призначення капітан Віталій Могила.

Відомо, що Максим Кондратюк родом з Красилова, а в Хмельницькому проживав разом з дружиною та трирічною донькою.

Інформація про те, коли Героя привезуть до Хмельницького і коли відбудеться з ним прощання ще не відома. Про дату та час похорону буде повідомлено пізніше.

Співчуття рідним та близьким Героя!

2ogoloshenya