Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ухвалою апеляційного суду Львівської області полковник Віктор Коршок був поновлений на посаді командира 48-Ї Кам‘янець-Подільської інженерної бригади.

Нагадаємо, командира 48-ї інженерної бригади ЗСУ Віктора Коршка було затримано правоохоронцями за те, що він та його заступник нібито понад півроку отримували щомісячну «данину» від комерсанта за діяльність нелегальних торговельних точок на території, прилеглій до військової частини.

За інформацією нашої газети бойового командира українсько-російської війни звинувачували в «кришуванні» кавомашини «Таврія», яка знаходилася в межах КПП парку військової частини на розі вул. Кулика та Сіцінського. З кавомашини протягом доби здійснювалася реалізація продуктів харчування та напоїв.

Детальніше читайте в статті: "РОЗШУКУЄТЬСЯ ВЛАСНИК КАВОМАШИНИ ЧЕРЕЗ ЯКУ ЗАТРИМАЛИ КОМАНДИРА 48-Ї КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ІНЖЕНЕРНОЇ БРИГАДИ (ВІДЕО)"

Отець Олександр Цісар , який одним із перших закликав не дати спаплюжити ім'я чесного офіцера на своїй сторінці у Facebook подякував всім небайдужим  за підтримку Віктора Миколайовича у важкий для нього час.


2ogoloshenya