Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Представляємо Вашій увазі інтерв’ю з  керівником газопостачальної  компанії ТОВ «Хмельницькгаз збут» Андрієм Левицьким стосовно акції на придбання газу.

23 серпня з нагоди Дня Незалежності, стартувала  вперше в Україні акція "Твоя енергонезалежність без обмежень". Тож За умовами акції,  споживачі газу можуть до 25 вересня придбати газ на весь опалювальний період зі значною знижкою: до 25%.

 Кор. Скажіть, Андрію Леонідовичу, яка вартість газу за акційною ціною?

А.Левицький:  Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.метрів. Однак,  у  ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції "Твоя енергонезалежність без обмежень" будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

Кор. За період дії Акції, скільки вже подолян замовили газ та придбали його?

А.Левицький Починаючи з 23 серпня, подоляни активно консультувалися з приводу вигоди та економії придбання блакитного палива на опалювальний період  у нашому Контакт-центрі (0382) 742 104, (0382) 686 504, а також  у фахівців Центрів обслуговування клієнтів.

Тож  спеціалістами надано понад 20 тисяч консультацій, відтак, клієнти подали  більше 600 заявок на придбання акційного газу та купили понад 500 тисяч кубів блакитного палива.

Кор. Скажіть, чи є якісь обмеження щодо кількості газу, який можна купити?

Андрій Левицький Так, максимальний обсяг закупівлі газу  обмежений: 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Однак,  це дуже великий обсяг і практично ніхто зі споживачів Хмельниччини не використовує такої кількості газу. Тому запропонованого обсягу більше, ніж достатньо.

Зауважу, що гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК "Нафтогаз України".

Кор. Скажіть, чи можна зробити покупку через Особистий кабінет споживача газу на сайті 104.ua?

А.Левицький  Звичайно, можна, і це – найкращий спосіб, адже у Особистих кабінетах покроково прописані команди, переходячи за якими ви отримаєте усю необхідну інформацію та одразу зможете і сплатити за газ онлайн.

Кор. Скільки споживачів газу уже мають свої Особисті кабінети?

А.Левицький  Уже близько 100 тисяч подолян успішно користуються власними Особистими кабінетами та у них не виникає потреби приходити  чи приїжджати у газові компанії та стояти у черзі, щоб надати показання лічильника чи взнати стан особового рахунку. Наші споживачі мають можливість цілодобового доступу до власного рахунку. Тому запрошую усіх, хто має мережу Інтернет, зареєструватися на сайті 104.ua у розділі "Реєстрація", якщо виникнуть запитання – звернутися у Контакт-центр, або до фахівців Центрів обслуговування клієнтів .

 Кор. Чому державою визначена акційна вартість газу саме у  5 995,53 грн за 1000 куб.метрів?

А.Левицький  Зауважу, що наразі вартість газу для населення є мінімальною з початку року.  Тому

 наша газопостачальна компанія запрошує усіх споживачів, навіть при наявності боргу, взяти участь в акції та реально зекономити кошти за дороговартісний енергоносій. Зауважу, що найвигідніше це зробити споживачам з великим споживанням газу, тим,  хто користується індивідуальним опаленням або плитою та проточним водонагрівачем .

Кор. Які документи  необхідні, щоб взяти участь в акції "Твоя енергонезалежність без обмежень?"

А.Левицький  При зверненні у Центри обслуговування клієнтів за місцем проживання,  необхідно взяти з собою паспорт, актуальні показання лічильника газу і внести 100% оплату за куплений запас газу.

Наші  фахівці на місцях   нададуть клієнтам повну інформацію про обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди, також споживачі можуть самостійно розрахувати свою потребу онлайн в Особистому кабінеті за допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати газ, куплений в рамках акції "Твоя енергонезалежність без обмежень", можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною.  

 

 

2ogoloshenya