Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Сьогодні на сесію Кам'янець-Подільської міськради завітали мешканці будинків на вул. Соборній, які стурбовані нещодавно розпочатим будівництвом підземного торгівельного центру. Люди об'єдналися і почали самостійно вивчати всі нюанси цього проєкту.

Мешканці переконані будівництво - незаконне, тому його потрібно зупинити. У разі продовження спорудження торгівельного центру люди готові перекрити транспортне сполучення між Хмельницьким та Чернівцями.

Як розгорталися події на сесії міської ради дивіться у нашому відеосюжеті:

Забудовник Сергій Садовий намагався пояснити мешканцям, що всі роботи - законні, а саме будівництво не нашкодить прилеглим до вул. Соборної будинкам.

Близько півгодини тривали перепалки між сторонами будівельного конфлікту.

Що ж стосується думки депутатів, то вони незалежно від політичних сил підтримали мешканців вул. Соборної. У підсумку було прийнято рішення провести громадські слухання з цього питання наступного вівторка. Формат в якому вони будуть проходити наразі невідомий, однак в міській раді пообіцяли, обов'язково, проінформувати час та місце зустрічі.

Окрім цього депутати закликали призупинити будівництво об'єкту, але чи піде на поступки забудовник наразі невідомо.

2ogoloshenya