Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кам'янецькі спортсмени потребують фінансової підтримки. 

"Друзі!

Як ви всі вже, мабуть, знаєте, нашій команді «ДіДіБао» зараз дуже потрібна підтримка. Після блискучого минулого сезону так і не знайшлося ані спонсорів, ані бажання в міської влади фінансувати баскетбол. Президент клубу Андрей Бойко (Andrey Boyko) реально роздумує над тим, щоб не подавати заявку на наступний сезон. Від слова ВЗАГАЛІ… Важко повірити, але це правда.
У цій ситуації в нас із вами є два варіанти: 
1) Прикинутися «шлангами» та, як завжди, почати «скигліті» й бідкатися, що влада погана — як результат, забути про професійний баскетбол у нашому місті на багато років.
2) Довести, що ми — справжні фанати та патріоти власного міста, і прийти команді на допомогу. 
Перший варіант простий і зручний, але з прогнозованим кінцем. 
Другий — складніший. Якщо ми згуртуємось і допоможемо команді, створимо навколо неї позитивний хайп, покажемо, що нас багато і всі ми не уявляємо Кам’янець без професійної баскетбольної команди, то є шанс, що в міської влади (цієї або наступної) врешті-решт просто не залишиться іншого вибору, як підтримати «ДіДіБао». Так, це буде зробити важко і надії на владу майже нема, але спробувати варто. І ми спробуємо.
Але поки що в нас є завдання-мінімум. 
6 вересня спливає строк подання заявок на наступний сезон. На жаль, зараз гостро стоїть питання фінансування. Андрій Бойко відверто втомився тягнути клуб власним коштом і дуже сумнівається, що це все взагалі комусь потрібно, крім нього. Пропоную показати йому (але, в першу чергу, самим собі), що хоча б у цій групі серед нас є багато тих, хто готовий у наступному році підтримати команду фінансово. Звісно, тут не йдеться про обов’язкові внески. І сама допомога, і її розмір — справа абсолютно добровільна. Усе буде залежати від того, скільки нас, охочих допомогти.

Якщо готові підтримати «ДіДіБао» грошима, ставте «+» під цим постом! (Будь-які коментарі, пропозиції, зауваження вітаються.)

«Все буде ДіДіБао!»", йдеться у повідомленні спільноти.

Джерело.

2ogoloshenya