Завдяки скоординованим місцевою прокуратурою заходам та належно спланованими слідчими (розшуковими) діями працівниками Кам'янець-Подільського РВП Кам'янець-Подільського ВП ГУНП в Хмельницькій області розшукано зловмисника, що вчинив ряд крадіжок із проникненням в житло на території Кам'янець-Подільського району, який понад шість місяців переховувався від органів досудового розслідування та суду у столиці.

Наразі Кам'янець-Подільським міськрайонним судом Хмельницької області зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів в межах кримінальної справи, яка перебуває на розгляді у суді.

Окрім того, останньому повідомлено про підозру у вчиненні нових злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), обвинувальний акт за вказаними епізодами злочинної діяльності скеровано до суду для розгляду по суті пред’явленого обвинувачення.

Згідно ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Разом з тим, правоохоронцями перевіряється інформація щодо можливої причетності вказаної особи до вчинення майнових злочинів на території інших областей.

2ogoloshenya