Сьогодні, 13 березня відбулося засідання депутатського клубу Кам’янець-Подільської міської ради на якому депутати розглянули чотири питання.

Перше питання було присвячено будівництву сміттєсортувальної лінії на території міського полігону твердих побутових відходів.  Представник компанії «Міжнародний центр газових технологій» Геннадій Жук детально розповів про проект будівництва та його етапи.

Враховуючи те, що в місті не в повній мірі забезпечено роздільне сортування сміття майбутня лінія сортування буде складною.

Як зазначив Геннадій Жук підприємство повністю бере на себе витрати на будівництво сміттєсортувальної лінії та її утримання.

Друге питання було присвячено створенню в Кам’янці-Подільському реабілітаційного центру для учасників АТО. Більшість депутатів міської ради підтримують ідею створення такого центру, проте яким чином місто буде фінансувати цей заклад ще під питанням.

Під час засідання було вирішено юридично правильно узгодити цей проект, щоб в майбутньому не виникало питань щодо законності виділення коштів із міського бюджету на його реалізацію.

Під час третього запитання депутати міської ради заслухали представника ДП «СЕТАМ» Романа Осадчука. Було прийнято рішення підписати угоду про співпрацю між підприємством та міською радою.

Четверте питання щодо визначення поточних та капітальних ремонтів об’єктів благоустрою на 2018 р. депутати обговорювали в закритому режимі.

2ogoloshenya