Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кам’янець-Подільській бізнес-леді, головному лікареві та директору центру фізичного відновлення "KINEZIOLOG", Ірині Рудніцькій, присвоїли "Орден Королеви Анни "Честь Вітчизни".

Офіційна церемонія вручення нагороди відбулася 22 серпня у Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці (м. Київ). В ході Урочистого ділового прийому в честь лідерів економіки, бізнесу, науки, медицини та культури, що проходив у рамках загальнодержавних заходів присвячених до Дня Незалежності України.

Ірина Василівна має 15-річний лікарський стаж роботи, закінчила Буковинський державний медичний університет, спеціалізація – хірургія. До відкриття власного центру "Кінезіолог" у Кам’янці-Подільському, працювала лікарем хірургом в Обласній клінічній лікарні, відділення загальної хірургії; пройшла курс навчання на базі Київського центру доктора Бубновського; була головним лікарем центру кінезітерапії у Кам'янці-Подільському; навчалась у Харківській медичній академії післядипломної освіти, за спеціальністю "Організація та управління охорони здоров'я".

Також, регулярно підвищує рівень знань, кваліфікацію, постійно перебуває у пошуках новітніх методики, які дозволять допомогти людям бути здоровими. У 2016 році здобула сертифікат із краніо-сакральної терапії; у березні 2017 року отримала Міжнародний сертифікат з курсу Neurac 1 з методики Redcord (Норвегія); у листопаді 2017 року прослухала семінар в Ураїнський асоціації прикладної кінезіології і Академії проф. Васильєвої "Кінезіотейпування з позицій прикладної кінезіології"; у червні 2018 року отримала Міжнародний сертифікат з курсу Neurac 2 з методики Redcord (Норвегія); жовтень 2018 пройшла навчання на семінарі з практичним відпрацюванням "Естетичний кінезіотейпінг обличчя та тіла" у місті Київ; у серпні 2018 році, в м. Київ, брала участь у Всеукраїнському медичному саміті "Бізнес конструктор", де отримала величезний досвід в організації та управлінні медичними та оздоровчими центрами; серпень 2018 отримала сертифікат спеціаліста з курсу "Плазмотерапія в неврології та ортопедії"; у лютому 2019 успішне проходження курсу "Плазмотерапія в косметології".

Отримання ордену для пані Ірини стало неочікуваним сюрпризом в який не вірилось аж до моменту отримання державної нагороди. Ірина Василівна у коментарі зазначає:

У мене враження наче я потрапила у казку. Не вірилось, що я серед таких відомих людей як Тоня Матвієнко, Олег Скрипка. Після отримання такої відзнаки, я маю дуже серйозну мотивацію вчитись та розвиватись. Я тепер просто не маю права опуститись нижче заданого рівня. Відверто скажу, у своїй роботі ніколи не ставила на перше місце фінансову складову, завжди намагаюсь знайти способи зробити людей здоровими без хірургічного втручання.

Рішення про нагородження виноситься Науково-експертною радою програми "Лідери ХХІ століття" шляхом об’єктивного аналізу громадської думки, соціальних, статистичних та маркетингових даних.

2ogoloshenya

 

 

INSTA

фон телеграм для сайту 1