Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Відповідний Указ про відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, підписав Президент України Володимир Зеленський. Саме цього дня – 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.

Вшанують подвиг захисників України і в Кам’янці-Подільському.

29 серпня о 09.00 біля меморіалу Пам'яті Героїв АТО (територія Центру розмінування) відбудеться мітинг-реквієм за участю представників міської ради, сімей загиблих, військових, громадських організацій, молоді, волонтерів, усіх бажаючих. Після цього на честь наших бійців до майдану Відродження вирушить хода, де буде покладено квіти до пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні. О 10.00 хвилиною мовчання згадають українських воїнів і біля меморіальних дошок, що були відкриті в місті за останні 5 років. А об 11.00 на Алеї слави міського кладовища пройде панахида за загиблими.

Запрошуємо приєднатися до цих заходів усіх небайдужих кам’янчан! Давайте разом згадаємо імена тих, хто захистив Україну від ворога ціною власного життя!

Джерело.

2ogoloshenya