Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні, 13 серпня, близько 15.20 години поліції Кам'янця-Подільського повідомили, що в селі Ріпинці зникла неповнолітня. Дільничний Дмитро Ільїн тоді був у селі, швидко зорієнтувався, де може бути дівчина, і менш ніж за годину розшукав її.

З'ясувалось, що батьки зниклої на деякий час поїхали до сусідньої Тернопільщини на сезонні роботи, а двох молодших дітей залишили під наглядом старшої повнолітньої доньки.

Декілька днів тому дівчата посварилися і молодша пішла з дому. Спочатку старша сестра сподівалася, що молодша повернеться самостійно, але коли на третій день її досі не було вдома, зателефонувала батькам. Матір одразу повідомила до поліції.

У той час, коли надійшло повідомлення, у Ріпинцях якраз перебував дільничний Дмитро Ільїн. Поліцейський швидко зорієнтувався, де може перебувати зникла, і менш ніж за годину знайшов її в одному із сусідніх сіл.

Наразі і з дитиною, і з батьками працюють поліцейські та представники соціальних служб.

Джерело.

2ogoloshenya