Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ще кілька місяців тому танцювальна студія зі своїми вихованцями опинилися на вулиці. Їх незаконно виставили з зали, де вони займалися. Танцюристам потрібна допомога в облаштуванні нового залу.

Цієї суботи керівники студії опублікували звернення до кам'янчан по допомогу:

"Ми, Кам’янець-Подільський танцювальний колектив «Adjanta», ще три місяці тому обманним шляхом та несправедливими методами залишилися без красивої, сучасної студії для занять. Весь цей час, не зважаючи на важкі часи та відсутність зали, ми провели у пошуках нового приміщення та не припиняли сумлінно займатися.

Усі спроби закінчувалися невдало, і ось коли довгоочікуване приміщення вдалося відшукати, ми на жаль не в змозі самотужки відремонтувати та обладнати його через нещодавні обставини. Тому, якщо Вам подобається ця ініціатива, просимо долучитися до створення новітнього танцювального центру у нашому місті та посприяти фінансово.

Ми прагнемо знову відкрити оригінальний та доступний клуб розвитку, в якому діти будуть не лише займатися хореографією, а й проводити разом час, спілкуватися і просто почувати себе як вдома.

Шановні прихильники дитячої творчості та хореографічного мистецтва, дорогі батьки, підприємці, ми з дітьми будемо щиро вдячні за Вашу допомогу. Лише разом ми зможемо втілити в життя найзаповітнішу дитячу мрію!
Від доброго серця — до добрих справ!", йдеться у повідомленні спільноти.

Карта для допомоги Adjanta Dance Studio 
5168 7426 0746 8679

2ogoloshenya