На цьому тижні народний депутат України Володимир Мельниченко проводив робочі зустрічі із мешканцями населених пунктів 193 округу.

Зокрема народний депутат відвідав Новоушицьке підприємства "Комунальник".

Володимир Мельниченко також провів зустріч із працівниками Новоушицького територіального центру соціального обслуговування та іншими структурними підрозділами селища. В ході розмови обговорили реалізовані проекти у об’єднаній громаді та перспективи на найближче майбутнє.

Відвідав нардеп і село Песець Новоушицької ОТГ. У навчальному закладі за кошти з державного бюджету були повністю замінені вікна. Вартість виконаних робіт складала понад 1 млн. 200 тис. грн.

Обговорив чимало проблемних питань Володимир Мельниченко із мешканцями села Куча.

А у Струзьській ЗОШ І-ІІІ ст., яка є однією з опорних шкіл Новоушицької ОТГ за останні роки було повністю замінено систему опалення та вікон. Також вдалось залучити із державного бюджету кошти на ремонт одного із корпусів місцевого дитячого садка.

Конструктивний діалог провів також Володимир Мельниченко із жителями села Браїлівка. Слід відзначити, що у всіх населених пунктах Новоушицького району, які протягом цього тижня  відвідав народний депутат України мешканці активно висловлювали підтримку Володимиру Мельниченку та відзначали його ефективну роботу та працю його команди яка спрямована на розбудову Новоушицького краю. Виборці району переконані в тому, що Володимир Мельниченко єдиний кого будуть вони підтримувати на дострокових виборах до парламенту.

Протягом цього тижня Володимир Мельниченко відвідав ряд підприємств Кам'янця-Подільського. Зокрема нардеп відвідав ТзОВ "Світязь. На підприємстві виробляють кабельно-провідникову продукцію, яка потім використовується в галузі машинно-будівельної індустрії.

Також Володимир Мельниченко взяв участь у зустрічі із колективом ТОВ "Український кристал", яке спеціалізується на виробництві хлібобулочних виробів. На підприємстві використовуючи новітні технології, щороку збільшують валовий ріст продукції та тим самим виходять на всеукраїнський рівень.

Відвідав на цьому тижні нардеп і Колибаївську ОТГ. Зокрема в селі Ходорівці відбулася зустріч із мешканцями громади на якій обговорили здобутки та перспективи реформи децентралізації. Також нещодавно для ОТГ було придбано новий шкільний автобус. Його вартість становить 1 млн 800 тис грн. Більшість коштів для придбання цього транспорту вдалося залучити із обласного бюджету. Автобус буде підвозити дітей з сіл Островчани та Княгинин до опорної школи в Ходорівцях.

А в районі Черьомушок, як і обіцяв Володимир Мельниченко триває ямковий ремонт доріг. На жаль коштів на це в місцевому бюджеті немає, тож народний депутат звернувся по допомогу до небайдужих підприємців, які погодилися надати допомогу у вирішенні проблемного питання мешканців району.   

Днями в місті почали курсувати нові комунальні автобуси "Volvo", які були придбані за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів. Сьогодні народний депутат України  Володимир Мельниченко разом з мером Кам'янця-Подільського Михайлом Сімашкевичем в якості пасажирів здійснили поїздку по місту на одному із придбаних автобусів, й особисто оцінили комфортність перевезення. За словами нардепа в планах поступове збільшення комунального автопарку міста транспортними засобами подібного типу.

Також сьогодні  Володимир Мельниченко провів зустріч з жителями с.Рихта. З-поміж соціально-побутових питань, мешканці села звернулися до депутата з проханням допомогти у виділенні коштів на ремонт їдальні в місцевій школі. Володимир Мельниченко пообіцяв це питання буде тримати на контролі. Мешканців міста та сіл Кам'янеччині висловили свою підтримку депутату та переконані в тому, що Володимир Мельниченко здобуде перемогу на позачергових виборах до парламенту.

2ogoloshenya