З метою забезпечення публічної безпеки особовий склад Кам’янець-Подільського ВП із 15 липня по 28 липня 2019 року переведено на посилений варіант несення служби.

Причина посиленого контролю – позачергові вибори народних депутатів України, які відбудуться 21 липня.

Всі виборчі дільниці перебуватимуть під цілодобовою охороною поліцейських, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник Кам’янець-Подільського відділення поліції Юрій Білянський.

В день проведення виборів на дільницях міста охорону публічної безпеки забезпечуватимуть 49 співробітників поліції.

Також працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, а саме 39 поліцейських, нестимуть службу на дільницях і в інших районах області, таких як : Кам’янець-Подільський, Новоушицький, Городоцький, Старосинявський, Дунаєвецький.

Під час несення служби у період виборів поліцейські будуть залучені до : транспортування виборчої документації, забезпечення збереження виборчих бюлетенів у приміщенні ДВК, підтримання публічної безпеки та порядку під час проведення голосування на виборчих дільницях, охорона виборчої документації під час її транспортування до окружних виборчих комісій після підрахунку голосів.

«Наше головне завдання – гарантувати вільне волевиявлення громадян під час виборів, а також – не допустити порушення публічного порядку та виборчого законодавства», - зазначив Білянський.

2ogoloshenya