Його чекають, йому довіряють і він не підводить! (ВІДЕО)

Народний депутат України Володимир Мельниченко продовжує працювати в окрузі.

Минулого тижня нардеп проводив зустрічі з мешканцями міста. Найближчим часом на мікрорайоні Черьомушки розпочнуться роботи із відновлення міжбудинкових проїздів.

Провів нардеп зустріч й з мешканцями селища цементного заводу. Тут триває облаштування чергового ігрового майданчика. Даний проект вдалось реалізувати за кошти державного бюджету, вартість якого 350 тис. грн. Це вже четверта по рахунку такого типу ігрова зона яка облаштована на території нашого міста.

А сьогодні Володимир Мельниченко зустрівся з колективом ПАТ "Будцеміндустрія". Це підприємство випускає всю необхідну будівельну продукцію як для промисловості так і для приватного використання. Під час розмови нардеп зосередив свою увагу на необхідності розширення ринку збуту для цього підприємства.

Також нардеп провів зустріч із працівниками та відвідувачами  територіального центру соціального обслуговування "Турбота". Сьогодні тут відкрили сольову кімнату. Це ще одна послуга, яка дозволить пацієнтам покращити власне здоров'я. Володимир Мельниченко протягом всієї своє каденції підтримував даний заклад, за що колектив та пацієнти центру щиро завдячують народному депутату та обіцяють підтримувати його кандидатуру на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Провів сьогодні зустріч Володимир Мельниченко із жителями мікрорайону "Жовтневий". Більшість питань, з якими зверталися кам'янчани до нардепа стосувалися житлово-комунального характеру. Тривалий час стану будинків, дворових проїздів, ліфтів не приділялася належна увага з боку попередньої місцевої влади, проте за останні роки, завдяки активній роботі Володимира Мельниченка ці проблеми почали вирішувати, і як зазначає нардеп поступово всі звернення, які були озвучені під час зустрічі взяті до уваги і будуть вирішені.

Мешканці міста, які брали участь в зустрічах з Володимиром Мельниченком висловлювали йому свою підтримку на позачергових виборах до Верховної Ради України. Такий високий рівень довіри людей до діючого нардепа безумовно пов'язаний із його справами, оскільки все, що Мельниченко обіцяє він виконує.

2ogoloshenya