Кам'янець-Подільський морг капітально ремонтуватимуть за кошти із державного бюджету || ВІДЕО

Спільний морг міста та району таки дочекався капітального ремонту.

11 липня відбулось пленарне засідання тридцять сьомої (позачергової) сесії Кам'янець-Подільської районної ради.

Одним із основних питань порядку денного було внесення змін до районного бюджету на 2019 рік. Було збільшено обсяг дохідної та видаткової частин бюджету на суму  2,7 млн. грн., які спрямовано на вирішення нагальних питань в галузях охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту населення.

Важливо, що  більше 100 тисяч гривень було спрямовано на капітальний ремонт приміщення моргу, де склалася катастрофічна ситуація. Кошти на ремонт закладу надійшли із державного бюджету завдяки роботі народного депутата України Володимира Мельниченка.


Нагадаємо під час зустрічі з медиками народний депутат України Володимир Мельниченко повідомив, що найближчим часом за кошти, які отримає Кам'янець-Подільський район, завдяки його клопотанню,  у місцевому морзі розпочнуться ремонтні роботи.

Детальніше у відеосюжеті:


Також в ході роботи сесії прийнято рішення про реорганізацію Орининської районної лікарні № 2 шляхом перетворення її в комунальне некомерційне підприємство.

Рішенням сесії призначено Кадученка Олександра Івановича на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства "Староушицька районна лікарня № 3".

Підтримали депутати подання районної організації ветеранів України, прийнявши рішення про нагородження заступника голови районної ради організації ветеранів Гладченка Павла Митрофановича відзнакою Кам’янець-Подільської районної ради "За заслуги". 

2ogoloshenya