Із завершенням навчального року відділення вільної боротьби дитячої спортивної школи №2 здобуло високі результати на змаганнях різних рівнів.

 

Чемпіонат України, Чемпіонаті Європи серед юніорів, а також І Всесвітні ігри «Combat Games»… На всіх цих престижних змаганнях наше місто представляли юні кам’янчани. Так, відзначилися борці Вадим Руденюк, Данило Стасюк, Юрій Кожухар.

 

22-25 травня в Запоріжжі відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків до 15 років. Чемпіоном у ваговій категорії 100 кг став Юрій Кожухар (тренер Володимир Костинюк).

 

18-19 червня відбулися І Всесвітні ігри серед школярів 2004 р. н. «Combat Games» у місті Будапешт (Угорщина). Це - перший виступ Вадима Руденюка на світовому рівні і завойована ним медаль бронзового ґатунку. Підготував призера тренер Валентин  Негода.

 

3-9 червня відбувся Чемпіонат Європи з вільної боротьби серед юніорів у місті Понтеверда (Іспанія). Данило Стасюк виборов для збірної команди України бронзову медаль. І це також перший виступ Данила в цій віковій групі на Чемпіонаті Європи. Данило проявив велику силу волі в фіналі і зумів перемогти суперника з Угорщини.

 

Вітаємо команду відділення вільної боротьби дитячої спортивної школи №2 і бажаємо й надалі перемог у новому навчальному та спортивному році.

 

Джерело

2ogoloshenya