Кам'янець-Подільський очима Петра Порошенка

У четвер, 4 липня до Кам'янця-Подільського в рамках перевиборчої кампанії завітав п'ятий Президент України Петро Порошенко.

О 19.00 розпочався концерт гурту " Kozak System", які патріотичними піснями закликали кам'янчан на зустріч.

Загалом аби послухати політика та його команду на  площу Польський ринок прибуло чимало людей. Після концерту захід продовжився за участю Петро Порошенка. Спочатку колишній Президент подякував кам'янчанам за підтримку й одразу після цього звернув увагу присутніх на людей, які тримали в руках червоні кульки.

Зауважимо, що для багатьох присутніх на зустрічі кам'янчан, в тому числі для нашої знімальної групи була незрозумілою різка зміна риторики колишнього гаранта. Згодом Порошенко пояснив, що люди, які тримають в руках червоні кульки є прихильниками Анатолія Шарія – відеоблогера, який прославився тим, що критикує українську владу. Також його особа внесена до бази сайту "Миротворець".

Попереміно Петро Порошенко різко реагував на прихильників Анатолія Шарія та розповідав про те, що сталося в країні за останні місяці. Зосередитися безпосередньо на своїй програмі та представленні членів команди Петро Олексійович зміг тільки після того, як окремим його прихильникам вдалося відтиснути чоловіків із червоними кульками. Останні ж, які слів Порошенка, представляють мобільну групу, що переслідує його під час зустрічей з виборцями, згодом покинули зібрання.

Основну увагу під час свого виступу колишній Президент присвятив темі майбутніх виборів.

Згодом відбулося представлення команди партії Європейська солідарність, а наприкінці зібрання Порошенко разом із гостями зустрічі заспівав гімн України та покинув Кам'янець-Подільський.

2ogoloshenya