Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Правоохоронці прозвітували про спільно виконану роботу

Учора, 6 березня, близько 15.00 години в обласному центрі затримали офіцера Держприкордонслужби під час збуту психотропної речовини амфетаміну.

Як повідомляє заступник начальника УСБУ області Геннадій Мельник, окрім того, затримали хмельничанина, який збував наркотики прикордоннику.

«Обом сьогодні оголосять про підозру. Буде виноситься клопотання до суду щодо обрання міри запобіжного заходу для них тримання під вартою», - зазначив заступник слідчого управління ГУНП області Ігор Усик.

За словами заступника військового прокурора Хмельницького гарнізону Микола Луців, таких закупок було декілька у різних мікрорайонах міста. Близько місяця здійснювалось документування. Провели обшуки за місцем проживання затриманих. У помешканні хмельничанина знайшли спеціальне обладнання на якому імовірно виготовляв наркотики.

Загалом правоохоронці вилучили 100 грамів амфетаміну і біля 3 кілограмів марихуани. Вилучене оцінюють у 100 тисяч гривень. Затриманим загрожує покарання згідно з частиною 2 статті 307 КК від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Джерело          

2ogoloshenya