Вчора, 6 липня народний депутат України Володимир Мельниченко провів зустріч із жителями району Руських фільварків.

За останні роки у цій частині Кам'янця-Подільського вдалось реалізувати чимало проектів та вирішити низку проблем, однак ще багато роботи необхідно зробити із покращення інфраструктури мікрорайону. На зустрічі обговорили питання водопостачання та будівництво каналізаційної системи на мікрорайоні Руські фільварки. Орієнтовна ціна проекту – 5 мільйонів гривень. На зустріч із мешканцями району також прибув генеральний директор КП "Міськтепловоденергія" Валерій Гордійчук, який детально розповів про те яким чином буде організований проект із будівництво каналізаційної системи. Як повідомив мешканцям Володимир Мельниченко вже незабаром розпочнеться робота з розробки проектно-кошторисної документації.

Після проведення водопостачання та побудови каналізації на Руських фільварках ціна на нерухомість в цьому районі міста зросте в рази, адже цей мікрорайон є найближчим до музею заповідника та має з ним пряме пішохідне сполучення.

Також під час зустрічі мешканці мікрорайону мали можливість поставити Володимиру Мельниченку запитання. Більшість із них – питання житлово-комунального характеру. Загалом зустріч пройшла у доволі відкритій та відвертій формі. Люди змогли отримати відповіді на всі свої запитання та висловили вдячність Володимиру Мельниченку за його роботу.

2ogoloshenya