У Кам’янці-Подільському зміниться тариф на вивезення ТПВ.

У міській раді відбулася зустріч із представниками ОСББ та КП «Смецкомунтранс» щодо зміни тарифу на вивезення твердих побутових відходів.

 

«14 червня «Спецкомунтранс» оприлюднив у ЗМІ інформацію про зміну тарифу на вивезення ТПВ, - зазначає директор департаменту житлово-комунального господарства Олександр Бабчинський. – Раніше ця послуга була житловою, а зараз вона комунальна. Згідно з законодавством, є два підходи до отримання цієї послуги. Перший, коли укладається договір з управлінською компанією або ОСББ. Другий – це індивідуальні договори з кожним власником квартири».

 

У першому випадку вартість вивезення сміття становить 17,46 грн з одного зареєстрованого мешканця. У другому враховується абонплата (6,60 грн з квартири щомісяця) плюс плата з кожного зареєстрованого мешканця (17,46 грн).

 

Обговорюючи актуальні дотичні теми, присутні спілкувалися у форматі «запитання-відповідь». Серед іншого, що цікавило представників ОСББ, - це, зокрема, якість надання послуги з вивезення твердих побутових відходів, та встановлення в місті контейнерів для сміття.

 

Джерело

2ogoloshenya