У дитячому таборі в Коблевому на Миколаївщині отруїлися діти з Кам’янця-Подільського (ВІДЕО)

Сьогодні в міській раді журналісти зустрілися із заступником міського голови Вадимом Савчуком та директором Департаменту соціального захисту населення Людмилою Позинюк. Чиновники прокоментували ситуацію, яка пов'язана з масовим отруєння дітей в таборі "Салют" в селі Коблево Миколаївської області.

Нагадаємо, цьогоріч за кошти міського бюджету 114 дітей пільгових категорій із Кам'янця-Подільського вирушили на відпочинок.

Як зазначають у міській раді альтернативи табору "Салют" в Коблево не було оскільки переможець обирався за допомогою сервісу державних закупівель "Прозоро". Поряд із цим, як зазначає Людмила Позинюк, перед заключенням договору в Департаменті ретельно перевіряли в яких умовах будуть проживати діти.

Як повідомив Вадим Савчук наразі міська рада веде переговори з батьками стосовно подальшого відпочинку дітей. За останньою інформацією, яку опублікували журналісти ТСН в таборі "Салют" вже виявлено ряд порушень санітарного режиму й до з'ясування всіх обставин масового отруєння дітей табір буде тимчасово закритий.

2ogoloshenya