Щодня крок вперед – Володимир Мельниченко (ВІДЕО)

Протягом минулого тижня народний депутат України Володимир Мельниченко продовжував працювати в окрузі. Нардеп відвідав низку навчальних закладів та промислових підприємств міста та району.

Так зокрема, Володимир Мельниченко провів робочу зустріч з колективом коледжу Подільського аграрно-технічного університету, на якій обговорили ситуацію щодо проблеми ЗНО, яке було впроваджене у всіх типових навчальних закладах. Проблема полягає в тому, що частина студентів, які вже провчилися 2 роки, не склавши всі іспити, можуть бути відраховані. Володимир Мельниченко зазначив, що обов'язково включиться до вирішення цього питання.

Також нардеп привітав студентів та викладачів Кам'янець-Подільського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій з закінченням навчального року та вручив найактивнішим із них почесні грамоти. Під час зустрічі із Володимиром Мельниченком колектив коледжу також підняв питання проблеми ЗНО.

Під час роботи в окрузі Володимир Мельниченко також привітав із закінченням навчального року випускників, батьків і викладачів коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

Народний депутат Володимир Мельниченко минулого тижня на запрошення керівництва ПДАТУ був присутній на Вченій раді Університету. Викладачі та керівництво вишу подякували нардепу за підтримку в проведенні свята 100 річчя від дня заснування університету. В свою чергу нардеп привітав педагогічний колектив із закінченням навчального року та висловив сподіванню на продовження плідної співпраці.

Неабияку увагу Володимир Мельниченко на минулому тижні приділив спілкуванню із працівниками промислових підприємств міста. Нардеп відвідав Кам'янець-Подільському швейну фабрику, де обговорив із колективом закладу перспективи розвитку підприємства. Також під час зустрічі працівники фабрики мали змогу поставити Володимиру Мельниченку запитання. Здебільшого люди цікавилися як в місті вирішуються проблеми  житлово-комунального характеру. Володимир Мельниченко взяв під особистий контроль скарги працівників підприємства та пообіцяв, що допоможе вирішити проблеми людей вже в найближчий час.

Ще один заклад швейної галузі, який відвідав нардеп – це Кам'янець-Подільський УТОГ. Працівники цієї організації - люди з обмеженими можливостями, які наполегливо виконують свою роботу аби довести свою здатність працювати на рівні зі всіма. В свій час Володимир Мельниченко допоміг їм знайти замовників на продукцію яку вони виготовлять на підприємстві, через що вже котрий рік поспіль вони мають стабільну та безперервну роботу.

Також на запрошення колективу Володимир Мельниченко в черговий раз відвідав підприємство ТОВ "Модуль". Працівники зверталися до Володимира Мельниченка із низкою соціально-побутових проблем, звучали питання і майбутнього підприємства. Колектив на чолі з директором просили допомогти знайти інвестора, який би зміг дати їм можливість для подальшого розвитку.

У Кам'янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка народний депутат України Володимир Мельниченко обговорив із тренерами та викладачами фізичної культури різних закладів освіти міста проблеми та перспективи розвитку спортивної галузі. Під час розмови значну увагу було приділено темі розбудови спортивної інфраструктури в місті. Як зазначив Володимир Мельниченко в цьому році вдалося залучити кошти на реконструкцію стадіону ім. Г. Тонкочеєва. Вже в цьому році запланований початок будівельних робіт. Також на зустрічі обговорили питання капітального ремонту приміщення ДЮСШ №2. У підсумку представники спортивної галузі міста відзначили позитивні зміни в розвитку спорту та висловили сподівання на продовження плідної співпраці.

Зустрівся з педагогічним колективом ЗОШ I-III ступенів №11 та місцевими жителями в районі Підзамче. За словами нардепа незабаром в навчальному закладі розпочнуться будівельні роботи з утеплення фасаду. На це з державного бюджету вдалося залучити 1 млн. 200 тис.грн.

А вчора, перед від'їздом до Києва Володимир Мельниченко провів зустріч з працівниками КП "Добробут" та жителями району Черьомушки. Здебільшого люди зверталися до нардепа з питаннями житлово-комунального характеру. Найбільш нагальними питаннями для них є ремонт міжбудинкових проїздів та доріг, а також транспортне сполучення до лікарні. Володимир Мельниченко пообіцяв, що нові комунальні транспортні засоби, які вдалося придбати для міста обов'язково будуть мати розклад руху, який буде зручним для місцевих жителів.

Також в цей день нардеп відвідав науково-виробничу організацію "Каммед". На підприємстві виробляють понад 100 видів різної продукції медичного характеру. Володимир Мельниченко висловив вдячність керівництву та колективу підприємства за їх роботу та обіцяв всебічно допомагати в подальшому розвитку підприємства.

2ogoloshenya