80 % жителів міста забезпечені гарячим водопостачанням, наразі без теплої води залишаються багатоповерхові будинки трьох вулиць мікрорайону "Жовтневий" і центральної частини міста по проспекту Грушевського .

Забезпечення кам’янчан гарячою водою влітку- одне із нагальних питань у нашому місті.

Під час зустрічей, які відбуваються з народним депутатом Володимиром Мельниченком, мешканці міста часто задають народному обранцю питання щодо їх забезпечення гарячою водою влітку.

В свою чергу народний депутат звертався до міської влади із вимогою не припиняти гаряче водопостачання у будинки мешканців міста.

Як зазначив  генеральний директор КПМТВЕ Валерій Гордійчук: "Літо для КП "Міськтепловоденергія" - пора удосконалення матеріально-технічної бази. Наразі в зв’язку реконструкцією теплових мереж і повною заміною трубопроводу гаряча вода відсутня в багатоповерхових будинках трьох вулиць мікрорайону "Жовтневий" і центральної частини міста по проспекту Грушевського. Працівники КП МТВЕ усвідомлюють, що відповідальність за забезпечення міста теплом і гарячою водою лежить на їх плечах, і працюють в будь-яку погоду майже без вихідних".

У КП «Міськтепловоденергія» запевняють, що 80 % абонентів забезпечені гарячим водопостачанням. Щодо решти жителів - керівництвом комунального підприємства було прийнято рішення мобілізувати резерви, залучити підрядників і встановити новий граничний термін запуску нової мережі тепловодопостачання на мікрорайоні "Жовтневий"- до 7 липня 2019року.

2ogoloshenya