Чим ближче дата дострокових виборів, тим все менше депутатів у Верховній Раді України. Один із небагатьох депутатів, який продовжував працювати за графіком – Володимир Мельниченко.

А вже вчора, 25 червня нардеп відвідав Слобідсько-Рихтівську школу, де було завершено капітальний ремонт спортивної зали.

Завдяки роботі народного депутата України на ремонт спортивного залу із державного бюджету було виділено майже 300 000 гривень. Відтепер діти матимуть змогу навчатися в комфортних умовах.

Критики не зможуть не відреагувати й звичайно будуть пов'язувати візит нардепа із передвиборчою кампанією. Але на жаль ми змушені будемо їх вкотре розчарувати.

Спочатку переглянемо статистику роботи Володимира Мельниченка на пленарних засіданнях Верховної Ради України. Як зазначається на офіційному веб порталі парламенту нардеп був присутній на 557 засіданнях і відсутній лише на 16. У відсотковому відношенні це складає 97 та 3 відсотки відповідно. Що ж одним із найрезультативнішим результатом серед всіх депутатів 7 скликання.

І знову повернемося назад в село Слобідку-Рихтівську Кам'янець-Подільського району.

9 серпня 2017 року народний депутат України Володимир Мельниченко відвідав місцеву школу, де завершувалося будівництво котельні. Тоді завдяки втручанню нардепа було вирішено питання зі встановленням твердопаливних котлів та централізованого теплопостачання. Важке в це повірити, але з часу будівництва навчального закладу до осені 2017 приміщення опалювалося за допомогою грубок.

14 грудня 2017 року Володимир Мельниченко знову навідався до Слобідсько-Рихтівської школи  де взяв участь у відкритті капітально відремонтованої актової зали.

16 квітня 2019 року нардеп в черговий раз навідався до місцевої школи. Саме тоді і розпочалися ремонті роботи в спортивній залі.

У підсумку протягом останніх років школа в селі Слобіка-Рихтівська завдяки постійній, а головне ефективній роботі, перетворилася із радянської в сучасну європейську. Володимир Мельниченко один із небагатьох народних депутатів, який не тільки відповідально відноситься до роботи у Верховній Раді, але й у перервах між пленарними тижнями регулярно відвідує населені пункти Кам'янець-Подільського та Новоушицького районів. І куди би в наступний раз нардеп не здійснив свій візит там люди знають, що насправді це не піар і не агітація, це лише продовження тривалої і що головне ефективної робота.

2ogoloshenya