З Хмельниччини у весняно-літній період покликали до лав ЗСУ понад 700 молодих людей.

Про це пише портал "Є"

Як розповідає військовий комісар обласного військкомату Сергій Присяжнюк, область виконала план призову раніше інших регіонів.

"Загалом ми виконали призов згідно з планом, який перед нами був поставлений. Ми раніше його завершили, ніж решта областей, але по-своєму плану. В цілому весняно-літній призов пройшов організованіше за за осінній. Молоді люди стали усвідомленіше ставитись до своїх вчинків", - зазначив Сергій Олександрович.

За його словами, були й ті, хто ухилявся від призову. Таких виявилось не мало. Фіксували випадки, коли роботодавці «ховали» своїх працівників. Однак, чимало молодих людей самостійно прийшли до військкомату, бо хотіли йти служити.

"Всі документи у цих справах передали до поліції, вони займаються розшуком ухилянтів. На підприємців будуть складені адмінпроколи. Наша позиція — виховувати молодь так, щоб в них не виникало бажання ухилятись, а не відправляти до в’язниці", - додав військовий комісар.

Сергій Олександрович запевняє, що жодного строковика до зони ОСС не відправили. Усі пішли служити у військові частини бойового забезпечення.

2ogoloshenya