Сьогодні до Кам'янця-Подільського із неофіційним візитом завітав фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук. В рамках власного політичного проекту – партії "Голос" музикант відвідує міста країни, де спілкуючись із людьми пояснює чому він вирішив вдруге поринути в українську політику, а також розповідає про свою команду та план дій, які на його думку необхідно втілити найближчим часом.

Незважаючи на те, що інформація про проїзд музиканта вже стигла поширитись в соціальних мережах міста безпосередньо на зустріч із Святославом Вакарчуком завітала невелика кількість людей. Вже згодом, коли розпочався виступ музиканта присутніх на площі значно побільшало.

В першу чергу Святослав Вакарчук відзначив, що йому приємно перебувати в Кам'янці-Подільському і позитивно відзначив роботу місцевої влади.

Згодом музикант розповів для чого він вирішив піти в політику та яку програму дій пропонує.   

Люди, які мали змогу поспілкуватися з Святославом Вакарчуком здебільшого цікавилися його баченням вирішення загальноукраїнських проблем.

Зважаючи на те, що Святослав Вакарчук вирішив іти в політику всерйоз і надовго нас цікавило питання організації осередку його політичної сили в Кам'янці-Подільському, а також чи в "Голосі" вже визначилися із кандидатом в депутати, який балотуватимусь від партії в нашому 193 одномандатному окрузі.

Як зазначив лідер "ОЕ" Святослав Вакарчук від партії "Голос" в одномандатному окрузі № 193 буде балотуватися в нардепи Роксолана Павлюк, хоча вона сам на зустрічі заявила, що це ще неостаточне рішення.

Таким чином однозначної відповіді на наше запитанням ми так і не змогли отримати. Загалом зустріч із музикантом, а віднедавна вже й політиком відбулась в досить відкритій неформальній формі. Поспілкувавшись із людьми Святослав Вакарчук вирушив до Чернівців.

2ogoloshenya