14 лютого відбулося засідання 51-позачергової сесії Кам’янець-Подільської міської ради. Наприкінці сесії попросила слово підприємець місцевого ринку Ольга Мельник.

Підприємець Ольга Мельник, яка за інформацією нашої газети торгує рибою занепокоєна тим, що адміністрацією КВЗП Кам’янець-Подільський було розпочато роботи, щодо встановлення молочного павільйону на території модуля, який передбачений для продажу сільськогосподарської продукції.

За офіційним коментарем стосовно цієї ситуації ми звернулися до директора ринку Сергія Чернявського, який повідомив, що підприємство працює виключно в законодавчому руслі.

Сьогодні адміністрацію КВЗП «Кам’янець-Подільський» активно здійснюється модернізація та облаштування території ринку відповідно до чинних норм законодавства.

Незрозумілою залишається позиція окремих торговців, які чомусь боряться проти покращення умов як для них самих так і для покупців. Так само незрозуміло чому ініціативу Ольги Мельник, яка мотивувала свої вимоги потребою з’ясувати куди йдуть гроші директора ринку,  підтримують депутати свободівці?

Детальніше у відеосюжеті.

2ogoloshenya