Новини України

Нові правила допомоги для внутрішньо переміщених. Хто може її отримати і як

З травня набули чинності нові правила надання допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні, тобто людям, які залишили свої домівки, тікаючи від війни.

ДБР викрило посадовця департаменту Укртрансбезпеки, який систематично вимагав кошти від підприємців Вінниччини

Працівники ДБР за сприяння СБУ викрили старшого державного інспектора відділу контролю на автомобільному транспорті Укртрансбезпеки.

Чи можна заряджати акумулятор, не знявши клеми?

На двигун, стартер, генератор та акумулятор завжди припадає більше навантаження, що часто приводить до швидкого розряджання батареї і завести двигун неможливо.

До України йдуть нічні заморозки: якою буде погода на Кам’янеччині

У західних областях очікуються заморозки 27 та 28 квітня. Суттєве зниження температури також прогнозують у прилеглих областях - у Вінницькій та Житомирській.

В Закарпатській митниці прокоментували скандальний "договорняк" з контрабандистом на 100 млн

В Закарпатській митниці розповіли деталі викритої схеми, за якою через КПП "Лужанка" в Україну незаконно ввезли техніку «APPLE».

На Буковині зафіксували черговий землетрус

Сьогодні, 23 грудня, на заході України зафіксували землетрус.

В Україні готують нову люстрацію

Відповідний законопроект вніс до парламенту нардеп від "Слуги народу" Сергій Кузьміних.

Як недорого дістатися до Парижа з Києва?

Париж справедливо вважається одним із найкрасивіших міст світу. Щорічно його відвідують мільйони туристів із різних країн, зокрема України.

Місто Чернівці та румунське місто Сучава планують з’єднати євроколією.

Прощена неділя – особливе християнське свято, останній день перед великоднім постом. На 17 березня припадає Прощена неділя. Це остання неділя перед Великим постом, який починається вже наступного дня.

У Миколаєві викрили двох правоохоронців, які продавали ритуальному агентству інформацію про щойно померлих жителів із закритої бази.

2ogoloshenya