Новини Кам'янця та регіону

Молодшого сержанта з Дунаєвеччини нагородили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест»

Молодшого сержанта 36 окремого стрілецького батальйону Слободяна Володимира Вікторовича нагороджено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

« На завдання ходили по 5-6 кілометрів в один бік, в суцільній темряві і по коліно в болоті», - кам'янчанин розповів про важкі бої на передовій

Коли 10 років тому країна опинилася у вогні, разом із армією на захист стали пересічні українці, які сформували перші добровольчі батальйони і вирушили на схід України.

Вміст алкоголю в крові перевищував норму в 13 разів: на Чемеровеччині чоловік розбив автівку товариша

На Чемеровеччині поліцейські виявили водія, у якого вміст алкоголю в крові перевищував допустиму норму в 13 разів.

Новопризначений архієпископ Кам’янець-Подільський та Новоушицький Герман вперше провів святкову літургію в КПНУ ім. Огієнка

У день світлого Благовіщення Пресвятої Богородиці в каплиці Храму Різдва Христового, що на території історичного факультету Університету Огієнка, відбулася святкова літургія, яку вперше в храмі очолив Архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький, Високопресвященний Герман разом із секретарем Єпархії, ігуменом Лукою (Грубняком) та настоятелем Храму Різдва Христового ПЦУ отцем Маратом.

Під вікнами соціального центру в Кам’янці-Подільському знайшли тіло чоловіка

72-річний чоловік помер від численних переломів ймовірно отриманих внаслідок паданні з висоти.

На Кам’янеччині суд конфіскував дві ділянки під садівництво, які належали жителю москви

У Кам’янець-Подільському районі суд конфіскував у громадянина рф землі для ведення садівництва. Ділянки належали йому незаконно.

У Кам’янці-Подільському до 85 тисяч гривень штрафу з конфіскацією та знищенням вилученого засуджено продавця цигарок(ФОТО)

Чоловіка визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні та збуті незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 КК України).

У Кам’янці-Подільському війна через макарони

Через порцію макаронів, які не сподобались секретарці Кам'янець-Подільської міськради Ірині Шелепницькій, провладний інтернет-ресурс розмістив на своїх сторінках у соц.мережах інтимне фото шеф-кухарки одного із ресторанів міста.

На Кам’янеччині судять п’яного водія, який намагався дати хабар поліцейським

За пропозицію та надання неправомірної вигоди працівнику поліції – судитимуть кам’янчанина.

Кам`янчанка втратила 64 тис. гривень, купуючи квадроцикл в інтернеті

Поліцейські радять під час купівлі в інтернеті надавати перевагу післяплаті.