Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Хмельницькому збудують притулок для тварин загальною вартістю 14,94 млн грн.

Цьогоріч на будівництво планують витратити 2 млн грн.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин повідомив, що наступного року планується запуск першої черги будівлі для безпритульних тварин.

У притулку планують утримувати понад 450 безпритульних тварин.

“Поруч з із кінологічним центром Національної поліції, на ділянці, що знаходиться у постійному користуванні ХКП «Спецкомунтранс» на вул. Заводській, 165, будуємо сучасний притулок для безпритульних тварин. Плануємо тут утримувати понад 450 безпритульних тварин. Адмінбудівлі, ветеринарна, медичний і стерилізаційний блоки. Це все плануємо цього року. У поточному році передбачено на виконання будівельних робіт 2 млн грн”, – написав мер у Facebook.

За його словами, у 2022 році на цьому місці будуть сучасні вольєри для тварин і вся відповідна для цього інфраструктура.

Додамо, у травні 2019 року управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради уклало угоду з ПП “Укр Захід Буд Сервіс” (Хмельницький) на будівництво центру поводження з тваринами КП «Надія» на вул. Заводській, 165 загальною вартістю 14,94 млн грн.

2ogoloshenya