Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До Дня Незалежності співробітники СБУ Хмельниччини отримали сертифікати на нові службові квартири

До Дня Незалежності очільник Управління СБУ у Хмельницькій області Тарас Цюцюра вручив сертифікати на нові службові квартири дев’ятнадцятьом родинам співробітників, йдеться у релізі спецслужби.

Квартири були виділені співробітникам, які зробили свій внесок у захист української держави – є учасниками бойових дій на сході та брали участь у масштабних спецопераціях.

Тарас Цюцюра зазначив, що завдяки спільним зусиллям Управління, центральної та місцевої влади, питання надання житла співробітникам СБУ поступово вирішується, передає НГП.

«Керівництво держави приділяє велику увагу вирішенню житлового питання військових, зокрема працівників спецслужби. Маючи міцні родини, затишні оселі, ви зможете повністю сконцентруватися на ефективному виконанні службових обов’язків. Адже від вашої самовідданості та професіоналізму залежить рівень довіри суспільства до Служби», – підкреслив начальник Управління.

Крім того, керівник обласного Управління вручив співробітникам відомчі нагороди з нагоди Дня Незалежності України.

2ogoloshenya