У Хмельницькому буде дві платні парковки на 177 місць

Платні парковки організують на проспекті Миру та Львівському шосе.

У Хмельницький поступово повертається практика платного паркування. Один із перших кроків до цього зробили на території ТЦ "Артіум" по Проскурівського підпілля. Там почали брати плату за парковку автомобілів, пише "Всім".

Заговорили про платні парковки і в міській раді. На сайті ради з'явився проєкт рішення виконавчого комітету. Він передбачає укладення договору із комунальним підприємством по організації роботи міського пасажирського транспорту. Саме воно має зайнятися платними парковками в місті у найближчі 10 років. Про такий термін йдеться у договорі, що міститься в проєкті.

Також у договорі вказані дві парковки у місті, які стануть платними:

- Південна та північна сторона проспекту Миру, від вул. Трудової до АЗС

- Львівське шосе, північна сторона від виїзду з стоянки ПП« Ізіда» до входу в ринок «ВВК Полілля-2», від входу в ринок ТД «Тісса» до території буд. № 8

Парковка на проспекті Миру загалом займає 470 метрів квадратних і розрахована на 47 паркомісць. Більшою є парковка на Львівському шосе - 1 300 метрів квадратних та 130 паркомісць.

Додамо, що дані парковки раніше вже були платними. Але із 2012 року режим їхньої роботи змінили відповідним рішенням виконкому.

 

2ogoloshenya