Яких правил дотримуватися споживачеві, аби уникнути помилок при виборі газового котла?

Де придбати якісний сертифікований котел?  Яких правил дотримуватися споживачеві, аби уникнути помилок при виборі газового котла?

Правило перше  - правильний підбір потужності котла

При виборі газового котла недостатньо орієнтуватися лише на одну площу приміщення.  Всі розрахунки повинні проводитися з урахуванням тепловтрат та кількості точок водорозбору. Все це обов'язково потрібно врахувати і зробити грамотний проект опалення і гарячого водопостачання вашого будинку або квартири.

Порада: зверніться до свого 104 Клієнтського простору для споживачів газу або зателефонуйте до контакт-центру (067) 01 14 104.

Персональні менеджери допоможуть Вам правильно підібрати потужність котла перед його придбанням.

Правило друге - це якість споживаної води

При невідповідній якості води  - котел не буде справно і довговічно працювати, крім того, дуже швидко вийде з ладу. На Хмельниччині вода має високу жорсткість, що впливає на швидку появу вапняних відкладень у теплових мережах та у котлах.

Як  бути?

Облаштувати систему водопідготовки: встановити обладнання, що фільтрує, пом'якшує, освітлює воду перед подачею її в котел.

Правило третє – не шукайте дешевшого!

Так, дійсно, дешеве, як правило, якісним не буває. Крім того, дешеве обладнання споживає на 20-30% більше газу.

Якщо ж котел вже був у використанні – одразу проходьте мимо. Адже використання такого котла щонайменше – небезпечно! Крім того, жодної гарантії, запчастин, сервісного обслуговування. 

Де придбати гарантовано якісний сертифікований котел кращих вітчизняних або іноземних виробників?

Найкраще купити котел у своєму  104 Клієнтському просторі за місцем проживання. Тут ви зможете одразу укласти договір на його сервісне обслуговування. Крім того, персональний менеджер допоможе саме Вам підібрати потрібний котел та супроводжуватиме на всіх етапах газифікації чи проведення робіт з реконструкції.

Телефонуйте у ваш Контакт-центр та дізнавайтеся деталі ()67) 01 14 104

 

Джерело: Хмельницькгаз

 

 

2ogoloshenya