Клієнти «Хмельницькгаз Збуту» заощадили під час холодів понад 6 мільйонів гривень

Аби убезпечити домашні бюджети від сезонного подорожчання газу, участь в акції «Твоя енергонезалежність» взяли 2530 клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», зокрема, і півтисячі жителів Кам’янеччини.

Вони придбали на зиму більше 2,4 млн куб. м блакитного палива за літніми цінами. Сукупна економія підписників спеціальної пропозиції протягом опалювального сезону сягнула 6,31 млн грн.

Найпопулярнішою акція виявилася серед споживачів, які мають індивідуальне опалення та котли. Вони склали 90% усіх власників «газового» запасу.

Здебільшого блакитне паливо на зиму резервували жителі Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Красилова та Дунаївців.

«Після скасування державного регулювання цін на газ, вартість енергоресурсу змінюється залежно від ситуації на європейських енергетичних біржах. Традиційно в ЄС газ під час опалювального сезону суттєво дорожчає, тому ощадливим споживачам, які прислухалися до нас, акція запропонувала пристойну економію. Наприклад, в грудні блакитне паливо коштувало 8,88 грн за кубометр, а для підписників пропозиції діяла ціна від 4,49 до 5,49 грн. Отож, економія для домашніх бюджетів на 100 куб. м перевищувала чотири сотні гривень», – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

За його словами, цього року акція стала популярнішою серед споживачів, адже число її учасників зросло на пів тисячі клієнтів у порівнянні з першим сезоном. Тому в компанії продовжать пропозицію і на прийдешній опалювальний сезон.

Водночас, відгуки учасників акції свідчать, що вони задоволені результатами та запасатимуться енергоресурсом і в майбутньому.

«Попри стовідсоткову передплату, я замовила на опалювальний сезон 500 куб. м газу, аби випробувати пропозицію. Зараз жалкую що так мало, оскільки цього обсягу не вистачило на всі шість місяців для приватного будинку. Наступного разу вже придбаю більше «кубів», адже на власному досвіді переконалася, що акція реально допомагає зекономити», – розповіла хмельничанка Інна.

Натомість для пані Світлани з Ярмолинеччини «Твоя енергонезалежність» дозволила зробити подарунок синові на День народження. Вона придбала для нього 1100 кубометрів газу. За її словами, син не знав про цю пропозицію, тому дуже зрадів практичному подарункові, а наступної зими вже братиме участь в акції самостійно.

Загалом клієнти «Хмельницькгаз Збуту» використали 90% створеного «газового» запасу або 2,16 млн кубометрів. Залишок акційних коштів склав 1,17 млн грн. Ці гроші клієнти компанії можуть повернути на власні карткові рахунки або використати для майбутніх платежів. Для цього необхідно написати відповідні заяви, які можна завантажити з офіційного сайту ТОВ «Хмельницькгаз Збут» за посиланням: https://km.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/uchasnikam-akciji-tvoja-energonezalezhnist-neobhid-41080.

Підписані заяви потрібно надати в центри обслуговування клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» чи відправити поштою за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 32, 2-ий поверх. Також скановані копії можна надсилати електронною поштою на скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Довідка: Акція «Твоя енергонезалежність» тривала з 15 серпня до кінця вересня 2020 року. Завдяки вигідній пропозиції усі охочі придбали необмежений запас газу на холоди за цінами від 4,49 до 5,49 грн за куб. м. В середньому кожен підписник акції використав під час опалювального сезону 854 кубометри газу та заощадив майже дві з половиною тисячі гривень.

2ogoloshenya