На Хмельниччині призупинили регулярні пасажирські перевезення

Сьогодні, 7 квітня, у Хмельницькій області призупинені усі внутрішньообласні регулярні пасажирські перевезення автомобільним та залізничним транспортом.

Як відомо таке рішення прийняла обласна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заборона діятиме на території області до 18 квітня.

"Прийнято рішення призупинити регулярні пасажирські перевезення як автобусами, так і залізничним транспортом. Це рішення вже прийнято і буде діяти. Будуть призупинені всі пасажирські перевезення – міжрайонні, міжміські та приміські. Територією області проїжджатиме транзитом автобусний та залізничний пасажирський транспорт, але без зупинок на станціях для посадки пасажирів", - зазначив в коментарі "Суспільному" начальник управління інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Остапчук.

Він додає, що в межах територіальних громад пасажирський транспорт здійснюватиме перевезення пасажирів за рішенням місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Кожна громадах самостійно прийматиме рішення, як вона здійснюватиме довезення своїх мешканців до роботи чи до навчальних закладів, якщо вони у громадах працюватимуть", - каже посадовець.

Вчора, 6 квітня, у приміщенні Хмельницької ОДА зібралося з десяток перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів на міжобласних, міжрайонних та приміських маршрутах. Вони просили дозволити їм працювати із дотриманням карантинних вимог та із заповненістю 50% сидячих місць у автобусах. Після переговорів з керівництвом Хмельницької обласної адміністрації, ріщення про заборону здійснювати регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у Хмельницькій області залишилося незмінним, повідомив Василь Остапчук.

Як працюватиме транспорт в Кам'янці-Подільському читайте тут.

2ogoloshenya