Хмельницькі патрульні відхрещуються від причетності до смертельної ДТП своїх співробітників

Водій, що 22 лютого насмерть збив 50-річну жінку, не є і ніколи не був працівником патрульної поліції Хмельницької області.

Таку заяву опублікували у Фейсбук на сторінці Національної поліції у Хмельницькій області.

Нагадємо, 22 лютого близько 17-ї години, в селі Писарівка Хмельницької області, трапилася дорожньо-транспортна пригода, де водій, керуючи автомобілем Opel, збив жінку. На жаль, її життя врятувати не вдалося.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук глава Нацполіції Ігор Клименко, винуватцем ДТП є працівник групи реагування патрульної поліції Хмельницької області.

Водій покинув місце ДТП, але невдовзі його розшукали. Крім цього, він перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Наразі справою займається ДБР.

Згодом на Фейсбук- сторінці ГУ НП в Хмельницькій області з’явилась наступна заява:

«Учорашній водій, що збив жінку, не являється працівником патрульної поліції управління патрульної поліції в Хмельницькій області… Також хочемо проінформувати вас, що працівники груп реагування патрульної поліції не підпорядковуються управлінню патрульної поліції в Хмельницькій області. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблої.

Подібні вчинки не підлягають ніяким виправданням, однак закликаємо громадян та ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію та довіряти лише офіційним джерелам»

2ogoloshenya