Симчишин вирішив ліквідувати  департамент архітектури Хмельницької міськради

У Хмельницькій міській раді планують ліквідувати департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів та замість нього створити три окремих управління.

Про це сказав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, пише Суспільне.

За його словами, ліквідація департаменту – це продовження штатних змін в структурі Хмельницької міської ради, яку розпочали з оновленою міськрадою після виборів.

«Це ще одне моє управлінське рішення. Ми створили департамент інфраструктури та ЖКГ, натомість зараз розформовуємо департамент архітектури та землекористування. Вважаю, що доцільніше і правильніше буде відлагодити систему у цій сфері через контроль за роботою окремих управлінь – управління капітального будівництва, управління земельних ресурсів і управління архітектури і містобудування. Усі ці управління є самостійними, автономними, дієвими і, якщо їх розділити, то вони будуть підпорядковуватися напряму заступнику і міському голові, без ще одного надкерівника, яким раніше був директор департаменту. Просто тепер не буде посади директора департаменту, яку наразі я вважаю недоцільною. Отакий формат управління ми хочемо застосувати. Я впевнений, що таке моє рішення підтримає і виконком, і сесія міськради», - каже Олександр Симчишин.

2ogoloshenya