Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Очільник Хмельницької області Сергій Гамалій ознайомився з роботою ХАЕС

У рамках візиту Сергій Гамалій відвідав навчально-тренувальний центр ХАЕС, де ознайомився із процесом підготовки персоналу.

Зокрема, очільник області мав нагоду спостерігати за навчанням оперативного персоналу, який відпрацьовував одну із позаштатних ситуацій на повномасштабному тренажері блочного щита управління енергоблока.

Побував голова обласної адміністрації і у машинному відділенні першого та другого енергоблоків, безпосередньо ознайомившись із масштабами виробництва. Особливий інтерес керівник Хмельниччини виявив  до спорудження нових потужностей, відвідавши будівельний майданчик майбутніх 3 та 4 енергоблоків.

На изображении может находиться: один или несколько человек, экран и в помещении

Презентуючи енергопідприємство, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра ознайомив Сергія Гамалія із основними виробничими показниками підприємства, акцентував увагу на тому, що внесок ХАЕС в економіку області складає близько 15% від загальної виробленої товарної продукції.

Керівник атомної станції розповів також про основні етапи та плани щодо спорудження 3 та 4 енергоблоків ХАЕС, зауваживши, що перейти до наступної фази будівництва атомники зможуть після прийняття відповідного Закону Верховною Радою України.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

В свою чергу, Сергій Гамалій висловив впевненість щодо надійної та безпечної роботи ХАЕС, де працюють справжні професіонали, і пообіцяв детально ознайомитися із питанням щодо спорудження нових виробничих потужностей.

«Спорудження 3 та 4 енергоблоків – один із найбільш вагомих і амбітних проектів уряду України, тому важливо об’єднати зусилля задля спільного результату»,- підсумував він.

З нагоди професійного свята Дня енергетика, голова обласної адміністрації спільно з міським головою міста Нетішина вручили нагороди та відзнаки спеціалістам Хмельницької АЕС.

На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

По завершенню візиту на ХАЕС, Сергій Гамалій з метою ознайомлення і вивчення стану медичного обслуговування жителів міста і ОТГ в умовах пандемії, відвідав також міську медико – санітарну частину.

 

 

Джерело: Хмельницька ОДА

2ogoloshenya