11 тисяч підприємців Хмельниччини подали заявки на карантинних 8 тис.грн.

Підприємці Хмельниччини подали 11 тисяч заявок на отримання 8 тисяч гривень матеріальної допомоги за період карантинних обмежувальних заходів.

Про це  під час брифінгу розповіла директорка Департаменту інформаційної діяльності Хмельницької ОДА Інна Михайлова.

« Допомогу можна отримати через додаток «Дія», треба для цього мати електронний підпис і бути зареєстрованим на порталі, і можна цю допомогу отримати через Приват 24, Монобанк або банк Айді. І там де є розділ послуга треба нажати отримати допомогу, ввести свої дані для того, щоб завершити свою процедуру», - каже Інна Михайлова.

Нагадаємо, що до 31 грудня триває прийом заявок на виплату одноразової матеріальної допомоги громадянам і бізнесу.

Як повідомив Денис Шмигаль під час селекторної наради у Президента, сьогодні розпочинається виплата матеріальної допомоги людям, діяльність яких буде обмежена в результаті посиленого карантину з 8 січня.

«До Пенсійного фонду вже передали кошти для 280 тисяч заявок. Сьогодні, згідно з постановою, перший день, коли ми починаємо виплати людям», – сказав він.

Віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров поінформував, що щодня надходить по 40-50 тис. заявок від фізичних осіб – підприємців та суб’єктів господарювання.

2ogoloshenya