Помер фермер та депутат, якого катували розжареною праскою та окропом

Відомий у Білогірському районі фермер та депутат селищної ради 64-річний Володимир Матвієць помер в лікарні після нападу на нього на його сім’ю розбійників.

Про смерть чоловіка повідомила спільнота «За рідну землю Хмельниччина» у Фейсбук.

Перебуваючи у  важкому стані, після травм спричинених катуваннями, пішов у вічність аграрій, депутат Білогірської селищної ради, член Всеукраїнської Аграрної Ради, засновник ФГ "Вільний селянин" Матвієць Володимир Петрович

Він був активним місцевим політиком, благодійником, одним із лідерів аграрного руху Білогірщини. Вимагаємо від правоохоронців вжити усіх можливих заходів щодо встановлення винуватих осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 29 жовтня група осіб у камуфляжному одязі та балаклавах проникла у будинок директора фермерського господарства, в селі Українка Білогірського району.

Зловмисники зв’язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина та, застосовуючи до них тортури у вигляді гарячої праски та окропу, заволоділи значною сумою коштів, після чого зникли з місця події. Звільнившись Володимир Матвієць, з великою кількістю опіків ,зміг самостійно викликати поліцію.

Всіх членів сім’ї фермера після нападу злочинців госпіталізували до лікарні.

В опіковому відділенні Хмельницької обласної лікарні Володимира Матвійця готували до операцій. Він отримав значні тілесні ушкодження в результаті катувань розжареною праскою та окропом, які застосовували злочинці. Проте до операцій чоловік не дожив. Серце 64-річного депутата та бізнесмена зупинилося вчора, 8 листопада.

 

2ogoloshenya