Катували гарячою праскою та молотком: на Хмельниччині напали на сім’ю депутата

Вночі 29 жовтня група осіб у камуфляжному одязі та балаклавах проникла у будинок директора фермерського господарства, в селі Українка Білогірського району.

Як повідомили у поліції, зловмисники зв’язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина та, застосовуючи до них тортури, заволоділи значною сумою коштів, після чого зникли з місця події. Звільнившись, господар одразу викликав поліцейських. Наразі правоохоронці працюють над пошуком зловмисників.

За попередньою інформацією, напад було скоєно на будинок депутата Білогірського селищної ради Володимира Матвійця.

Близько 22:40 чоловік повідомив у поліцію про напад на нього на його сім’ю 8 осіб у камуфляжній формі та балаклавах.

Чоловік розповів, що грабіжники зв’язали усіх членів сім’ї і, застосовуючи тортури у вигляді гарячої праски, окропу та молотка, вимагали грошові кошти. Отримавши бажане, зловмисники покинули будинок.

Першою вдалось звільнитися жінці, яка допомогла розв’язати руки синові та чоловікові, після чого останній одразу ж повідомив про напад до поліції. Наразі усіх трьох потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні.

За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці працюють над пошуком зловмисників.

2ogoloshenya