Жителі Хмельниччини на підтримку армії перерахували майже 340 мільйонів

Додаткові надходження військового збору до державного бюджету склали майже 5 мільйонів гривень.

З початку року внесок платників військового збору краю до держбюджету склав 339 млн грн, повідомляють у пресслужбі ДПС області.

Це майже на 27 млн. грн., або на 8,6% більше від минулорічних надходжень в аналогічному періоді. Додаткові надходження військового збору до державного бюджету склали майже 5 млн грн.

"Зважаючи на виклики часу, пов’язані із загрозою поширення COVID-19, позитивна динаміка надходжень військового збору є віддзеркаленням відповідальності платників податків-роботодавців регіону, що нарощують розміри зарплат найманих працівників, з яких утримують та перераховують до бюджету військовий збір. Сплата військового збору – запорука сильної української армії та відповідно захищеності державного кордону нашої країни. Дякуємо роботодавцям, які в умовах суттєвих обмежень, роблять важливий фінансовий внесок у безпеку держави, сплачуючи податки. Тим паче, на Хмельниччині податківці та бізнес працюють під гаслом "Якщо хочеш отримати мир – сплачуй військовий збір"! І цей слоган втілюється у реальний бюджетний зміст", – каже начальник ГУ ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв.

2ogoloshenya