Іван Гуцул: Галузь охорони здоров’я має стати пріоритетною

«Галузь охорони здоров’я повинна бути в пріоритеті у діяльності усіх органів влади», - переконаний Іван Гуцул, заступник директора КП «Хмельницька обласна дитяча лікарня».

Свою позицію він висловив під час форуму прихильників "ЗА МАЙБУТНЄ" у Хмельницькому в мікрорайоні Виставка.

Йому імпонує у партії те, що врешті з’явилася політична сила, яка має об’єднавчий характер - бо лише разом можна подолати ті проблеми, які болять кожного з нас.

«Це люди слова, патріоти міста Хмельницького, області та України, які дбають про завтрашній день», - додав Іван Гуцул.

Його підтримує колега Лілія Брухнова, директорка комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна дитяча лікарня», кандидатка у депутати до Хмельницької обласної ради партія «ЗА МАЙБУТНЄ».

Вона переконана, для того, щоб зрушити світ, треба, насамперед, зрушити себе. «Ми сьогодні закладаємо політичний фундамент нашого майбутнього», - сказала Лілія Брухнова.

Про проблеми гуманітарної сфери турбується Олена Загіка, кандидат педагогічних наук, педагог з багаторічним стажем, директорка Вищого професійного училища №25 у Хмельницькому.

За її словами, треба спочатку зробити необхідне, далі потрібне, а уже потім можливе. Якщо ми хочемо завтра мати освічених громадян, то необхідно інвестувати в освіту та матеріально-технічну базу освітніх закладів, переконана педагог.

ЇЇ підтримує колега, директор Пироговецького ліцею Людмила Войтюк, яка  працює понад 20 років педагогом, тому знає усі проблеми сфери докорінно. Їй небайдуже, у яких школах будуть навчатися діти, тому вона іде разом з командою «ЗА МАЙБУТНЄ».

У свою чергу, Ігор Мішин, директор ТОВ «ЖЕО «Барви», голова ОСББ знає, як дбати про благоустрій міста. Він переконаний, що для комфортного облаштування, мешканцям будинків потрібно організовуватися і використовувати бюджет міста у повному обсязі.

Його думу поділяє Віталій Коліщак, депутат Хмельницької міської ради сьомого скликання, який готовий брати відповідальність за старі будинки у своєму окрузі, каналізаційні мережі, прибудинкові території, утеплення фасадів тощо. За його словами, ці проєкти уже запущені в роботу, тому готовий надалі працювати над цим і спілкуватися з мешканцями.

Про сучасний та комфортний Хмельницький, який залюбки будуть відвідувати туристи, мріє Сергій Костецький, підприємець. Він хоче, щоб тут жили і навчалися його діти, а молодь не хотіла б покидати рідне місто. Важливо, щоб покращення відбулися у кожному дворі.

Позитивних змін та покращень прагне Борис Кульбачний, директор ТОВ «КТК ТРАНС». Підприємцю добре відомі проблеми та перешкоди, з якими люди постійно стикаються. Він готовий ділитися своїм досвідом та вміннями для того, щоб розвивати громаду.

2ogoloshenya