Жителі Хмельниччини заборгували понад 27 мільйонів гривень за доставку газу

«Хмельницькгаз» звертається до подолян з проханням до 20 числа сплачувати  за доставку газу

Борг споживачів за отримані послуги з доставки газу сягнув  критичної позначки – 27 млн.грн.!

Водночас,  саме надходження від сплати за доставку – єдина можливість готувати майже 18 тис.км зношеної газорозподільної системи Хмельницької області до опалювального періоду.

Проводити  необхідні технічні роботи, забезпечити цілодобове функціонування  аварійної служби 104 та гарантувати безпечну та стабільну послугу з доставки блакитного палива 24/7.

Уже замінено більше 21 км сталевих підземних газогонів на поліетиленові, встановлено 70 відключаючих пристроїв та 24 сучасних шафових газорегуляторних  пункти львівського заводу RGC Production. Усе – задля  безперебійної доставки блакитного палива у кожен населений пункт, до кожного споживача.

 «Більше 38% газопроводів області повністю зношені і їх число з кожним роком зростає, - розповідає технічний директор АТ «Хмельницькгаз»  Дмитро Дідич. – Однак, борги споживачів у більш як 27 млн. грн. не дають можливості проводити необхідні планові роботи. Адже плата за доставку – єдине джерело фінансування робіт  та функціонування компанії в цілому».

Тож оплатити за доставку газу можна з дому, через онлайн-сервіси «Хмельницькгазу»

- Особистий кабінет на сайті 104.ua (щоб зареєструватися – телефонуйте у Контакт-центр (067) 01 14 104

- Чат-бот "7104ua" у Viber Telegram

- Мобільний додаток 104Mobile для Android

- Мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone

Нагадаємо, що навіть у період карантинних обмежень, АТ "Хмельницькгаз", як підприємство критичної інфраструктури, ні на мить не припиняє доставляти природний газ понад 400 тис. подолян. 

2ogoloshenya