Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Зниклу на Хмельниччині родину знайшли у вінницькій області

Мешканку села Писарівка Волочиського  району Тетяну Белак та її трьох малолітніх дітей поліція Хмельниччини розшукувала дев’ять днів.

Сьогодні місцеперебування їх встановили – це Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама».

Як повідомлялося раніше 23-річна жінка вранці 7 вересня залишила місце свого проживання та зникла у невідомому напрямку. Разом із нею пішли з дому та не повернулися її діти:  6-річний Дмитро, 4-річна Лілія та 2-річний Ярослав.

За інформацією правоохоронців, жінка і раніше неодноразово залишала помешкання, але згодом поверталася. А востаннє, зі слів матері зниклої, нібито поїхала з дітьми до Волочиської центральної райлікарні. Проте в медзакладі іх не було. А мобільний телефон – поза мережею, пише ХМ-ІНСАЙД.

У ювенальній превенціі поліції Хмельниччини прокоментували, що сьогодні, 16 вересня, сім’ю виявили у Кризовому центрі тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама», розташованому в селі Лука-Мелешківська на Вінничині.

На своїй сторінці у Фейсбук цей заклад ще 9 вересня повідомив про нових підопічних: «Знайомтесь, нові підопічні кризового центру «Дім Мама». Матуся Тетяна та її 3 діток (Дмитро, Лілія та Ярослав). Родина вимушена була звернутися до нас за допомогою, адже на матусю та діток постійний був натиск зі сторони чоловіка та батька діток. Матуся з дітками проживали у мами Тетяни, але і там родина не знайшла спокійного життя…Тому наразі ця сім’я переїхала до нашого центру. Дуже прикро, що коли потрібна підтримка близьких людей – вони відвертаються».

2ogoloshenya