Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Хмельниччині у злочинної групи вилучили наркотиків на 3,5 мільйона гривень

В Хмельницькій області викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин.

Правоохоронцями встановлено, що спільники виготовляли амфетамін, який потім збували. Оплату за наркотичну речовину приймали готівкою, грошовими переказами, а також цінними речами.

Як повідомили в прокуратурі області, задля конспірації зловмисники постійно змінювали місце розташування нарколаболаторії. З цієї метою вони купували будинки у різних районах області, облаштовували їх камерами відеоспостереження та охороняли територію.

За результатами проведення санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронцями виявлено та вилучено більше п’яти кілограмів амфетаміну, понад два кілограми канабісу, пів кілограма фенілнітропропену та сто літрів хімічних реактивів. Також вилучено зброю, боєприпаси, грошові кошти, банківські карти та приладдя для виготовлення наркотичних засобів.

Вартість вилучених наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів складає близько 3,5 млн грн.

За вказаними фактами слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, в межах якого трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб).

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

2ogoloshenya