Хмельничан по телефону опитують щодо підтримки ймовірної кандидатки від "Слуги народу"

У Хмельницькому проводять телефонне опитування. Мешканців міста запитують, чи підтримують вони вибір партії «Слуга народу» висунути кандидаткою в мери міста Інну Ящук.

Сама ж Інна Ящук зазначила, що не знає, хто є замовником опитування, пише ОПОРА.

Мешканцям Хмельницького телефонують з номера +380443630414 та пропонують взяти участь в анонімному соціологічному  опитуванні, відповівши на питання: «чи підтримуєте ви вибір політичної партії «Слуга народу» висунути кандидатом у мери міста Хмельницький Інну Ящук», та просять вказати вік.

На запитання спостерігачів, яка організація проводить опитування, інтерв’юери називають соціологічну компанію «Роботизовані телесистеми». За інформацією Opendatabot ТОВ «Роботизовані телесистеми» засноване в 2019 році та зареєстроване в Києві. Його директор – Антон Соколов. Основним видом діяльності є діяльність у сфері проводового електрозв’язку.

За потреби респондентам під час опитування пояснюють, що Інна Ящук – «доктор наук, професор і декан Хмельницької педагогічно-гуманітарної академії». А одразу після розмови надсилають SMS з посиланням на сторінку з інформацію про ймовірну кандидатку.

2ogoloshenya